Artikel afbeelding

Benelux Rederij , een gevestigde waarde sinds meer dan 40 jaar!

Ons luxe passagiersschip vaart op de mooiste rivier van Vlaanderen, de prachtige Leie. Deze rivier, ook wel de Golden River genoemd, kronkelt door de natuur. Fauna en flora tieren welig rondom de oevers en op het water.

Onze vaarten vertrekken in Gent, vanop een plek die vlot bereikbaar is per autocar, auto als openbaar vervoer.

Vanuit Gent varen we richting de mooie en rustige Gentse rand, met pittoreske dorpjes zoals Afsnee en Drongen. Halverwege varen we langsheen het kunstenaarsdorp Sint-Martens-Latem.

Een dagje aan boord van ons schip is zonder meer een dagje vakantie!

Van mei tot september varen we op dinsdag en zaterdag over de Oude Leie langsheen Sint-Martens-Latem met mogelijkheid tot lunch aan boord.

Deze boottochten kunnen eveneens gecombineerd worden met oa. geleide bezoeken aan Gent, Kasteel Ooidonk, een likeurstokerij of een geleide wandeling door Sint-Martens-Latem.

Verder bieden wij jaarlijkse enkele afvaarten vanuit Gent naar Brugge aan. U kan ontbijten en lunchen aan boord, waardoor u optimaal kan genieten van vrije tijd of een geleid bezoek in Brugge!

Tot slot kan u ook steeds een boot afhuren om een trip op maat samen te stellen!

Hebben wij uw interesse gewekt om één van de mooiste streken in Vlaanderen te ontdekken? Vraag vrijblijvend een offerte voor een onvergetelijke dag op het water!

Op September 26, 2018