Belgian Air Travel


Avenue Louis Schmidt-laan 75 1040 Brussel (Etterbeek)
+32 (0)2 736 00 77 Klik om te bellen

Over Belgian Air Travel

Belgian Air Travel, de benchmark voor de incentive

Belgian Air Travel, een begrip met haar 38 jaar ervaring, is niet alleen één van de oudste agentschappen op het gebied van Incentives maar ook dé referentie op de Belgische markt.

De organisatie van een Incentive reis wordt niet zomaar opgesteld, er is geen ruimte voor fouten. Het is een investering in een motiveringscampagne dat wordt vertaald in succes. Daardoor wordt elke aanvraag met zorg behandeld en met oog voor detail.

De organisatie van deze reizen zit in ons gebakken. Of het nu een dag in Champagne is of een overnachting in een joert in het hart van Mongolië, alles is tot in de uiterste details gepland, tot op de minuut. Juist de precieze aandacht die we schenken aan uw project, heeft onze succesvolle reputatie tot stand gebracht en vormt een garantie tot het succesverhaal van uw Incentive reizen. We proberen zo veel mogelijk uw verwachtingen na te komen, en we blijven steeds op zoek naar nieuwigheden.

U zal een volledige en verzorgde presentatie ontvangen met de berekeningen van de vastgestelde prijzen in een open boek. Een volledige transparantie die u de mogelijkheid zal geven om uw reis te kiezen naar de wensen van uw gasten en uw budget.

Een inspectiereis zal uw gepersonaliseerd programma voor uw team of voor uw klanten afronden. Echte maatwerk dus!

Specialisaties

Gevarieerd aanbod
Incentive

Onze locatie

Logo Belgian Air Travel

Belgian Air Travel

Belgian Air Travel


Avenue Louis Schmidt-laan 75 1040 Brussel (Etterbeek)
+32 (0)2 736 00 77 Klik om te bellen