Captain Blue


Hendrik Baelskaai 36 8400 Oostende
059 70 62 94 Klik om te bellen

Over Captain Blue

Waarom is Captain Blue de beste keuze voor jou?

Op zoek naar een unieke beleving op zee? Wij maken voor jou een activiteit op maat! Rederij Captain Blue (vroeger bekend als Franlis) in Oostende heeft meer dan 55 jaar ervaring in het organiseren van belevenissen op de Noordzee. Zeetochten in Oostende en rondvaarten in de haven van Zeebrugge, dagcruises of boottochten voor een halve dag? Kom en boord en ontdek jouw ideale activiteit op zee!

Meer over Captain Blue:

Captain Blue wilt jou een unieke belevenis bieden en heeft een ruime keuze aan activiteiten. Ook specifiek voor bedrijfsactiviteiten, personeelsfeesten en teambuildings kan u bij ons terecht. Wilt u een excursie plannen met de klas of een schooluitstap op zee dan ben je bij Captain Blue in Oostende aan het juiste adres.

Wat kan Captain Blue je bieden?

Bij ons kan je terecht voor Noordzeecruises, havenrondvaarten in Zeebrugge, boottochten op zee, vissen op de Noordzee, spoodboot tochten op zee, bezoeken van de windmolenparken op de Noordzee, feesten op het water, sportvissen op de Noordzee, enz. Wij hebben specifieke activiteiten voor bedrijven die een teambuilding of bedrijfsevent willen organiseren en voor scholen en andere groepen of verenigingen die een schoolactiviteit of activiteit met de jeugdbeweging willen organiseren.

Wie gingen je voor?

Particulieren, families, bedrijven, scholen, clubs, organisaties en verenigingen kunnen bij ons terecht die een leuke activiteit in Oostende willen beleven op de Noordzee.

Captain Blue in het kort

Specialisaties

Cruises
Zon en strand

Online assortiment bekijken

Ja

Online boeken

Ja

Onze locatie

Logo Captain Blue

Captain Blue

Captain Blue


Hendrik Baelskaai 36 8400 Oostende
059 70 62 94 Klik om te bellen