Living Tomorrow


Indringingsweg 1 1800 Vilvoorde
02 263 01 33 Klik om te bellen

Over Living Tomorrow

De technologie staat niet stil. ICT, consumentenelectronica, telecom en domotica spelen reeds geruime tijd een steeds belangrijkere rol in ons leven, in ons wonen en ons werken. Met een bezoek aan Living Tomorrow werpen jullie een blik in het huis van de toekomst.

Dit huis staat in Vilvoorde (nabij Brussel) en is volledig ingericht als echt woonhuis : keuken, badkamer, slaap-, kinder- en woonkamer en is voorzien van een heel aantal vernuftige en futuristische technieken en materialen.
En omdat de natuur heel belangrijk is voor ons, proberen we dit te combineren met zoveel mogelijk milieuvriendelijk en/of gerecycleerd materiaal.

Ook blijven we even stilstaan bij ons energieverbruik. Duurzame materialen en energiezuinige maatregelen maken absoluut deel uit van ons ondertussen reeds 4de project. Via slimme meters beslissen de vaatwas en de wasmachine zelf wanneer het het voordeligste is om in actie te schieten. We moeten daar niet langer zelf aan denken.
Maar we kijken niet enkel naar onze eigen woning. Met de vergrijzing van de maatschappij staan we ook even stil bij de noden van de oudere medemens. Hoe kunnen we zorgen dat opa en oma langer thuis kunnen blijven wonen, zelfs al zijn ze een beetje hulpbehoevend? Iedereen blijft graag in hun vertrouwde omgeving wonen, en dat kan soms gerealiseerd worden met de hulp van de modernste technieken.

Terug dichter bij ons eigen huis kijken we ook even hoe in de toekomst boodschappen doen een belevenis wordt in plaats van het karwei dat het nu vaak is. We vonden eveneens een oplossing om onze boodschappen thuis te laten leveren indien we niet aanwezig zijn, en er toch voor te zorgen dat ze in optimale omstandigheden bewaard worden.

Benieuwd? Kom kijken hoe jullie toekomstige huis er zou kunnen gaan uitzien.
Scholen verwelkomen we (na reservatie ) voor een geleid bezoek op vaste tijdstippen van maandag tot en met vrijdag voor een rondleiding van één uur.

Individuele bezoeken zijn ook mogelijk, maar dan enkel tijdens het eerste weekend van de maand en tijdens de schoolvakanties (uitgezonderd de kerstvakantie en de maand juli), telkens om 11u en 14u.

Living Tomorrow in het kort

Boeken uitsluitend via internet en/of telefoon

Ja

Online assortiment bekijken

Ja

Onze locatie

Logo Living Tomorrow

Living Tomorrow

Living Tomorrow


Indringingsweg 1 1800 Vilvoorde
02 263 01 33 Klik om te bellen